Admiraal Banckertweg 30, 2315 SR Leiden
T 071 5232308 - F 071 5234574 - E info@oerle-nettpro.nl

Geschiedenis

Leiden en van Oerle gaan al jaren hand-in-hand. De geschiedenis van Van Oerle Nettpro gaat terug naar 1905. Van architect naar glazenwasser. Van glazenwasser naar schoonmaakbedrijf. Van schoonmaakbedrijf naar schoonmaakdienstverlening. De jaren vragen een nieuwe aanpak.

Het begin in 1905
Hugo van Oerle (1905-1994) is een bekend architect in de stad Leiden. Hij werkt onder andere aan de Petruskerk, de renovatie van het Elisabeth gasthuis en het oude Academische Ziekenhuis. Zijn zoon Paul van Oerle treedt in zijn voetsporen en kiest ook de architectuur als vak.

Van vader naar kleinzoon
Kleinzoon Raymond breekt echter bewust met die traditie. Het ondernemen zit hem in het bloed. Op achttienjarige leeftijd neemt hij een glazenwassersbedrijf over. En met succes. Het aantal klanten groeit gestaag.

De uitbreiding naar Oerle Schoonmaakwerken in 1994
Zo wordt Van Oerle Glazenwasserij in 1994 omgedoopt tot Van Oerle Schoonmaakwerken. De Van Oerles veroveren de Leidse markt. Diverse kantoren, horecagelegenheden en sportcentra worden klanten voor het glazenwassen én schoonmaakwerk. Ivo staat vanaf 2003 aan het roer en weet de onderneming goed te sturen.

2007: groei door overname Nettpro BV
In 2007 start een volgende fase van Van Oerle Nettpro schoonmaakdienstverlening. Het bedrijf is volop in en buiten Leiden actief. Van kantoren, sportcentra, banken, horecabedrijven, garages, scholen en diverse kleine ondernemingen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Leiden blijft de thuisbasis van de familie Van Oerle. “Leiden is alles voor mij”, aldus de geboren en getogen Leidenaar Ivo van Oerle. Naast Ivo staan een aantal medewerkers klaar om u te woord te staan. 

Architectuur en schoonmaken
Een klant wil de schoonmaak van het interieur van zijn bedrijfspand, dat ooit door de vader van Raymond is ontworpen, bij de Van Oerles onderbrengen. Ivo van Oerle (broer van Raymond) begint in dat jaar als schoonmaker bij het bedrijf.

Hij vertelt: “Wij kregen signalen van onze klanten dat er behoefte bestond aan een proactief bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Door onze gerichte aanpak en duidelijke communicatie konden wij het bedrijf uitbreiden met een schoonmaaktak.”

Onze referenties

Vraag direct een offerte aan