Admiraal Banckertweg 30, 2315 SR Leiden
T 071 5232308 - F 071 5234574 - E info@oerle-nettpro.nl

Vakmanschap

Schoonmaken. Het lijkt simpel. Maar het is een vak. Wij hebben het vak de afgelopen 25 jaar geleerd en ontdoen nu velen kantoren, sportscholen, banken, horecabedrijven van iedere vorm van vervuiling. Onze vakmanschap is meer dan schoonmaken alleen.

Heldere communicatie
Wij onderscheiden ons door helder te communiceren. Eén aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen. En wij doen wat u vraagt en denken mee voor het optimale schoonmaakproject. U kiest de wijze van samenwerken, verslaglegging en informatiestroom. Wij voeren uit, inspecteren, controleren, monitoren en… verbeteren daar waar nodig is.

Afspraak is afspraak
Afspraken staan duidelijk omschreven. De werkzaamheden zijn aangegeven en de overeengekomen prijs is transparant. Zo sluiten wij misverstanden uit en blijft de afspraak zoals hij is. Wij werken continu aan het optimaliseren van onze werkwijze. Wanneer er bij u wijzigingen zijn, stellen wij onze procedures er op af.

Meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.

MVO

Het volgen van de MVO-richtlijnen voor schoonmaakdiensten is voor Van Oerle Nettpro een vanzelfsprekende zaak. Wij stimuleren onze medewerkers met scholing en zorgen voor goede arbeidsomstandigheden.

Een schoon milieu
Wij zetten milieu-,  mens- en diervriendelijke schoonmaakmiddelen in. Gaan zorgvuldig om met water. En om zo duurzaam mogelijk te werken stimuleren wij ook een schone omgeving van Leiden. Daarom sponsoren wij regelmatig lokale evenementen en verenigingen.

Onze referenties

Vraag direct een offerte aan