Admiraal Banckertweg 30, 2315 SR Leiden
T 071 5232308 - F 071 5234574 - E info@oerle-nettpro.nl

Schoonmaakwerk

Het schoonmaken van toiletten, vloeren, keukens, tafels, ramen en alles wat in en om een gebouw aanwezig is en vuil wordt. Van Oerle Nettpro is het schoonmaakbedrijf uit Leiden met ruim 200 ervaren schoonmaakspecialisten die elk object van vuil en stof ontdoen.

Alles weer fris en schoon Het gebouw is weer representatief. De klant is tevreden. Een medewerker voelt zich fijn bij een schone werkplek. Machines blijven beter onderhouden en hygiënerichtlijnen blijven gehandhaafd. Van Oerle maakt schoon in alle sectoren. Van zorginstellingen, scholen, bouwprojecten, horeca tot VVE en natuurlijk kantoor- en bedrijfsruimtes.

Op tijd of eenmalig
Het schoonmaakwerk gebeurt vaak dagelijks, wekelijks of eenmalig. Dat waar behoefte aan is. Wij denken mee en adviseren naar de optimale situatie voor uw object. En maken heldere afspraken, communiceren snel en duidelijk en delen onze jarenlange ervaring met uw bedrijf. En komen op het moment dat het u het beste past. Schoonmaakdienstverlening: een totaalverhaal Schoonmaken is een alles omvattende term om objecten te ontdoen van vervuiling.

Wij zijn specialist op algemeen schoonmaakwerk, glasbewassing en vloeronderhoud. Daarnaast zijn we thuis in bijzonder schoonmaakwerk, zoals

  • Gevelreiniging
  • Computer- en toetsenbord reiniging
  • Meubelreiniging
  • Plafond- en muurreiniging

Schoonmaakmiddelen & -benodigdheden
Al onze schoonmaakcontracten zijn inclusief alle schoonmaakmiddelen en -apparatuur. Wij leveren ook schoonmaakartikelen, zoals dispensers, toiletartikelen etc. Zo klopt uw schoonmaakverhaal.

Meer weten? Vraag het onze medewerkers.

Onze referenties

Vraag direct een offerte aan