Skip to content

Helderheid voor alles

Sinds de jaren ’80 wassen wij ramen brandschoon. Van ramen met een kleine omvang tot grote omvang. Wij zorgen ervoor dat uw ramen er vlekkeloos uitzien, zodat het zicht en lichtinval optimaal is. Onze glazenwassers zijn voorzien van de beste materialen die voldoen aan de Arbo-wetgeving. Hierdoor kunnen wij ramen buiten op elke plek wassen. Ook binnen zorgen wij ervoor dat ramen, glazen deuren, spiegels of seperatieglas helder zijn.

Meer dan alleen glazenwassen

Bij Van Oerle Nettpro betekent glazenwassen niet alleen het reinigen van de ramen, maar ook het schoonmaken van kozijnen of rolluiken. Onze schoonmaakdiensten gaan verder dan alleen glasbewassing. Met ons schoonmaakwerk en eventuele vloerreiniging zorgen wij voor een schone omgeving.

Meer over ons

Glasbewassing op maat

Schoonmaakcontracten maken wij volledig op maat en zijn inclusief de nodige schoonmaakmiddelen en -apparatuur. Vooraf maken wij altijd duidelijke prijsafspraken en bepalen we de frequentie voor glasbewassing. Zo weet u waar u aan toe bent. Wel zo fijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze medewerkers.

Glasbewassing in Leiden en omgeving

Zowel binnen als buiten ontdoen wij ramen en glazen van vuil. Heeft u een woning, winkel, kantoor, bedrijfspand of een andere locatie waar de ramen wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken? Laat het ons weten. Eenmalig of periodiek? Geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat de schoonmaakdienst volledig aansluit op uw wensen.

Laten we kennismaken