Skip to content

Voor al het schoonmaakwerk

Voor al uw schoonmaakklussen is Van Oerle Nettpro een betrouwbare partner. Wij zijn gespecialiseerd in alles dat te maken heeft met schoonmaken en poetsen. Denk bijvoorbeeld aan schoonmaakwerk zoals het schoonmaken van toiletten, vloeren, keukens, tafels, ramen en bureaus. Alles wat er in en om een gebouw of object vuil kan worden, geven onze ervaren schoonmakers met plezier een opfrisbeurt.

Schoon voor de dag komen

Een omgeving verdient het om te stralen. Iedere dag weer opnieuw. Met de schoonmaakdienstverlening van Van Oerle Nettpro bent u verzekerd van de beste service. Wij zeggen wat we doen. En doen wat we zeggen. Zoals het hoort. Wij zijn al ruim 25 jaar een begrip in Leiden en omstreken.

Meer over ons

Maatwerk schoonmaakcontracten

Schoonmaakcontracten maken wij volledig op maat en zijn inclusief de nodige schoonmaakmiddelen en -apparatuur. Wist u dat wij ook schoonmaakartikelen leveren? Van zeepdispensers tot toiletartikelen. Zo klopt uw schoonmaakverhaal van A tot Z. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw object? Neem direct contact op.

Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Leiden

Is uw object toe aan een opfrisbeurt? Wij zorgen er graag voor dat het altijd schoon is en er representatief uitziet. In verschillende sectoren voeren wij onze schoonmaakdienstverlening uit. Van kantoren, sportlocaties, horeca en bouwprojecten tot transport, industrie, scholen, VvE algemene ruimtes en de zorg. Heeft u een schoonmaakuitdaging voor ons? Wij gaan met enthousiasme aan de slag.

Laten we kennismaken