Skip to content

Een begrip in de regio Leiden

Leiden en Van Oerle gaan al jaren hand in hand. De geschiedenis gaat terug naar de 19e eeuw. Van architect naar glazenwasser. Van glazenwasser naar schoonmaakbedrijf. En vervolgens van schoonmaakbedrijf naar schoonmaakdienstverlening. Inmiddels zijn wij al ruim 25 jaar een begrip in Leiden en omstreken voor schoonmaakwerk, glasbewassing en vloeronderhoud.

De geschiedenis van de familie van Oerle gaat ver terug

Hugo van Oerle (1905-1994) was een bekende architect in de stad Leiden. Hij werkte onder andere aan de Petruskerk, de renovatie van het Elisabeth gasthuis en het oude Academische Ziekenhuis. Zijn zoon Paul van Oerle treedt in zijn voetsporen en kiest ook de architectuur als vak.

Van vader naar kleinzoon

Bij de kleinzonen zit het ondernemen ook in het bloed. Zij breken traditie en nemen een glazenwassersbedrijf over. Met succes. Het aantal klanten groeit gestaag en Van Oerle Glazenwasserij wordt in 1994 omgedoopt tot Van Oerle Schoonmaakwerken. De Van Oerles veroveren de Leidse markt. In 2003 ligt het volledige eigendom bij Ivo van Oerle en weet hij de onderneming goed te sturen.

Groei door overname

In 2007 start een volgende fase van Van Oerle Nettpro schoonmaakdienstverlening. Het bedrijf is volop in en buiten Leiden actief. Van kantoren, sportcentra, banken en horecabedrijven tot garages, scholen en diverse kleine ondernemingen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Leiden blijft de thuisbasis. Ivo van Oerle: “Leiden is alles voor mij.”

Heldere communicatie

Een heldere communicatie. Dat is wat u van ons kunt verwachten. U heeft altijd één aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen. Wij doen wat u vraagt en denken mee voor het optimale schoonmaakproject. U kiest de wijze van samenwerken, verslaglegging en informatiestroom. Wij doen de rest.

Laten we kennismaken

Afspraak is afspraak

Afspraken staan duidelijk omschreven. Hierbij zijn de werkzaamheden aangegeven met een overeengekomen transparante prijs. Zo sluiten we misverstanden uit en blijft de afspraak zoals hij is. Zijn er wijzigingen? Dan stellen wij onze procedures daarop af. Wel zo makkelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Een duurzame toekomst

Duurzaam ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Van Oerle Nettpro staat niet alleen klaar voor schoonmaakdiensten, maar zorgt ook voor een schone maatschappij. Wij leveren een bijdrage aan de maatschappij zodat ook onze kinderen een schone omgeving hebben. Daarom werken wij uitsluitend volgens de MVO-voorschriften en gebruiken we milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Daarnaast sponsoren we verschillende projecten en diverse lokale activiteiten.

Meer over ons