Skip to content

Optimaal onderhoud van vloeren

Is uw vloer toe aan onderhoud? Wij onderhouden uw vloer op de juiste manier zodat de vloer er iedere keer als nieuw uitziet. Met de door ons gebruikte machines, middelen en materialen geeft ons specialistische team uw vloer altijd een goede schoonmaakbeurt. Met het vloeronderhoud van Van Oerle Nettpro bent u verzekerd van het beste resultaat.

Een stralende vloer

De vloer is het visitekaartje van iedere ruimte. Goed onderhoud aan uw vloer kan de levensduur van uw vloer vergroten. Vloeren kunnen uit talloze materialen bestaan. Gelukkig is dat voor Van Oerle Nettpro geen probleem. Wij zijn specialist in het:

  • Reinigen van tapijt
  • Strippen en conserveren van linoleumvloeren
  • Slijpen en polijsten van marmervloeren
  • Schuren en beschermen van parket/planken/vloeren
Meer over ons

Vloeronderhoud op maat

Schoonmaakcontracten maken wij volledig op maat en zijn inclusief de nodige schoonmaakmiddelen en -apparatuur. Vooraf maken wij altijd duidelijke prijsafspraken en bepalen we de frequentie voor het onderhoud van uw vloer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Laat uw vloer reinigen door Van Oerle Nettpro

Een schone vloer zorgt niet alleen voor een frisse uitstraling, maar is ook hygiënisch en beter voor de gezondheid. Daarnaast zorgt een goed gereinigde vloer ervoor dat uw vloer er mooi uit blijft zien en daardoor langer meegaat. Zoekt u een ervaren bedrijf dat het vloeronderhoud voor u optimaal verzorgt? Bij Van Oerle Nettpro bent u op het juiste adres.

Laten we kennismaken