Skip to content

Gegarandeerd fris en schoon

Alles weer fris en schoon. Het gebouw representatief. Een tevreden klant. Medewerkers die zich fijn voelen bij een schone werkplek. Machines blijven beter onderhouden en hygiënerichtlijnen gehandhaafd. Daar doen wij het voor. Met ons team van ruim 80 ervaren schoonmakers, voeren wij diverse schoonmaakwerkzaamheden uit om objecten weer te laten stralen.

Flexibele schoonmaakaanpak

Schoonmaakwerk gebeurt vaak dagelijks, wekelijks, maandelijks of eenmalig. Het is maar net waar u behoefte aan heeft. Wij denken mee en geven advies over de beste schoonmaakaanpak. Met heldere afspraken en duidelijke communicatie komen wij op het moment dat u het beste past. Wel zo fijn. Hoeft u zich hier verder geen zorgen over te maken.

Meer over ons

Schoonmaakcontracten op maat

Schoonmaakcontracten maken wij volledig op maat en zijn inclusief de nodige schoonmaakmiddelen en -apparatuur. Wist u dat wij ook schoonmaakartikelen leveren? Van zeepdispensers tot toiletartikelen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw object? Neem contact op.

Alle schoonmaakdiensten onder één dak

Van Oerle Nettpro helpt u graag met het opstellen van een schoonmaakverhaal dat van A tot Z klopt. Naast schoonmaakwerk zijn wij ook specialist op het gebied van glasbewassing en vloeronderhoud. Daarnaast zijn we thuis in bijzonder schoonmaakwerk. Denk hierbij aan gevelreiniging, computer- en toetsenbordreiniging, meubelreiniging en plafond- en muurreiniging. Voor de schoonmaakwerkzaamheden die wij niet in huis hebben, werken wij al jaren samen met gerenommeerde regionale partners.

Laten we kennismaken